90-tallskostyme for kvinner. ermeløs jumpsuit med svart bakgrunn og smilefjes i mange forskjellige farger. og regnbuefarget hår og sminke

90-talls Tema | Kostymer, pynt og dekorasjon til 90-talls tema

90-tallet er ikke lengre siden enn at de fleste av oss fortsatt husker det. En periode preget av tyggegummi-pop, virtual reality, mobiltelefoner, rock og Dr. martens støvler.

90-tallet hadde mange forskjellige stilarter, så det kan være temmelig vanskelib å sette en presis knapp på hva 90-tallet var, men noen av de store navnene som vi alle husker, er Guns N' Roses, Aqua, Spice Girls, Nirvana, Red Hot Chili Peppers og mange mange andre. Det er nok å velge mellom rent utkledningsmessig, men det er litt vanskeligere med pynt og dekorasjon.

Du kan dog alltid bruge Rock On temaet, og ellers komme som den ene rocke-musikeren etter den andre. Du skal også huske på at bruken av mobiltelefonen fikk fart på 90-tallet. De mindre og ”smartere” modellene så lyset for første gang samtidig som reality konsepter som Robinson Ekspedisjonen og Big Brother tok av.

Gå på nettet og les, le og fortell historier for så å bestemme deg for at det naturligvis skal holdes en 90-talls fest med innslag som f.eks. Lykkehjulet eller Fresh Prince of Bel Air - denne festen, kan kun bli en hit.

Filter

4 Stk. Kassettskilt

Innhold: 4 stk. (kr 23,50 / 1 stk.)

kr 94,00

90's CD Tallerkner

Innhold: 8 stk. (kr 9,00 / 1 stk.)

kr 72,00

90's Plastikkduk

kr 136,00

Baywatch Babe

kr 952,00

Baywatch Hunk

kr 472,00

Blå Ballonger, 50stk

Innhold: 50 stk. (kr 1,56 / 1 stk.)

kr 78,00

Blåt Folie Gardin

Fra kr 53,00

Cannabis Bum Bag

kr 462,00

Day of the Dead Tattooarmer, 2 stk.

Innhold: 2 stk. (kr 36,00 / 1 stk.)

kr 72,00

Falske Piercinger, 8 stk.

Innhold: 8 stk. (kr 3,00 / 1 stk.)

kr 24,00

Gull kjede

kr 104,00

Vi elsker 90-tallet

90-tallet var en tid med store kulturelle og teknologiske endringer. Det var en periode da internett ble mer vanlig og mobiltelefoner begynte å bli mer utbredt. Dette førte til økt globalisering og en mer sammenkoblet verden.

Musikken på 90-tallet var preget av mange ulike sjangre som grunge, hiphop, eurodance og boyband. Det var også en tid med store ikoniske artister som Nirvana, Tupac, Spice Girls og Backstreet Boys.

Mote var også en stor del av 90-tallet, med grunge- og hiphop-stiler som var svært populære. Det var også en tid med overdimensjonerte klær, fargerike klær og generelt mer avslappede og uformelle klesstiler.

Menn brukte ofte overdimensjonerte t-skjorter, gensere og hettegensere med baggy jeans eller cargobukser. Skaterstilen var også populær blant unge menn, med skatersko, band-t-skjorter og hettegensere som typisk antrekk. Bomberjakker, skinnjakker og denimjakker var også populære ytterplagg på 90-tallet. 

Kvinner brukte ofte korte topper med bukser eller skjørt med høy midje. Grungestilen var også populær blant kvinner med slitte jeans, flanellskjorter og Dr Martens-støvler. Denimkjoler og skjørt var også populære blant kvinner på 90-tallet. Kvinner hadde også en tendens til å bruke mer fargerike klær med trykk og mønstre, som var en del av hiphop-stilen.

Politisk var 90-tallet en tid med store endringer, og mange land gjennomgikk store politiske endringer og konflikter. Det var også en tid med økt fokus på miljø og bekymring for klimaendringer.
Kategorier som matcher søket ditt