Finn 80-tallskostymer, utkledning og dekorasjoner hos Festttema. dame i 80-tallskostyme bestående av en lang krøllete blondeparykk, neonoransje nettingvest, skinnhansker med fingerhull, mange fargerike neonfargede perlekjeder og perlearmbånd og et svart t

Vi elsker 80-tallet

Er det noe vi kan utenat, så er det 80-tallet - for det var da vi var unge. Vi hadde på oss gulrotbukser, hørte på DURAN DURAN, Depeche Mode og David Bowie og prøvde oss på Electric Boogie.

Diego Maradonna ble verdensmester med Argentina og var kjent for å score mål med "Guds hånd". Preben Elkjær ble italiensk mester med Hella Verona, og generelt var 1980-tallet en flott tid for dansk fotball.

Mote og mote var også viktige elementer på 80-tallet. Store skulderputer, neonfarger, overdimensjonerte klær og "stort hår" var noen av trendene som var populære på den tiden. Filmer som "Pretty in Pink" og "The Breakfast Club" ble kjent for sin unike stil og estetikk.

Politikk og kultur ble også en del av arven fra 80-tallet. Det var en tid med kald krig og opprør, og menneskerettighetsbevegelser som Martin Luther Kings ble stadig mer relevante. Filmer som "Top Gun" og "Rambo" gjenspeilte også amerikanernes fascinasjon for militæret og nasjonal stolthet. 80-tallet er fylt med kulturelle, politiske og teknologiske ikoner. Så hvis du ønsker å lage et 80-tallstema, er det mye å velge mellom, og du kan enkelt finne noe som er lett gjenkjennelig av dagens barn, unge og voksne.

Ting vi alle husker og kjenner igjen fra 80-tallet:

Filmer og karakterer fra 80-tallet:

Indiana Jones, Ghost Busters, Tilbake til fremtiden, ET, Terminator og Rambo.

Musikk og artister fra 80-tallet:

Kim Larsen, Madonna, Michael Jackson, U2, WHAM, Elton John og AC/DC.

Historiske hendelser på 80-tallet:

MTV ble lansert, Berlinmuren falt, Magarat Thatcher styrte Storbritannia  og USA fikk en skuespiller som president (Ronald Reagan).

Teknologi på 80-tallet:

Pc-en ble utbredt, Commadore 64 ble lansert, "mobiltelefonen" ble tilgjengelig.

Filter

4 Stk. Kassettskilt

Innhold: 4 stk. (kr 23,50 / 1 stk.)

kr 94,00

6 stk neonfargede barter

Innhold: 6 stk. (kr 5,33 / 1 stk.)

kr 32,00

80-talls Diva Kit

kr 214,00

80-talls Gateskilt, 4 stk.

Innhold: 4 stk. (kr 19,50 / 1 stk.)

kr 78,00

80' Neon belter

kr 104,00

Afro parykk

kr 184,00

Afro parykk

kr 184,00

Ansiktssten Ensfarget, 100 stk

Innhold: 10 stk. (kr 8,80 / 1 stk.)

kr 88,00

Biker Cap

kr 118,00

Biker Hjelm

kr 78,00

Blå perlemors ballonger (10 stk.)

Innhold: 10 stk. (kr 4,00 / 1 stk.)

kr 40,00

Vi elsker 80'erne

Er der noget vi kan på rygraden, så er det 80'er tema - for det var der vi selv var unge. Vi gik selv med gulerodsbukser, lyttede til DURAN DURAN, Depeche Mode og David Bowie og forsøgte os med Electric Boogie.

Diego Maradonna blev verdensmester med Argentina og kendt for at score mål med \"Guds hånd\". Preben Elkjær blev Italiensk mester med Hella Verona og i det hele taget var 1980'erne en stor tid for Dansk fodbold.

Mode og fashion var også vigtige elementer i 80'erne. Store skulderpuder, neonfarver, oversized tøj og "big hair" var nogle af de trends, der var populære på det tidspunkt. Film som "Pretty in Pink" og "The Breakfast Club" blev kendt for deres unikke stil og æstetik.

Politik og kultur blev også en del af 80'ernes arv. Det var en tid med kolde krigen og oprør, og menneskerettighedsbevægelser som Martin Luther Kings blev stadig mere relevante. Film som "Top Gun" og "Rambo" afspejlede også den amerikanske fascination af militæret og nationalstolthed.

80'erne er fyldt med ikoner både kulturelt, politisk og teknologisk. Så skal du skabe et 80'er tema er der masser at vælge i mellem og du kan sagtens finde noget som let kan genkendes af nutiden børn, unge og voksne.

Ting vi alle husker & kender fra 1980'erne:

Film & Figurer fra 80'erne:

Indiana Jones, Ghost Busters, Tilbage til Fremtiden, ET, Terminator & Rambo.

Musik & kunstnere fra 80'erne:

Kim Larsen, Madonna, Michael Jackson, U2, WHAM, Elton John & AC/DC.

Historiske begivenheder i 80'erne:

MTV blev lanceret, Berlin muren faldt, Magarat Thatcher styrede UK og USA fik en skuespiller som President (Ronald Reagan).

Teknologi fra 80'erne:

PC'en blev udbredt, Commadore 64 blev lanceret, \"Mobil telefonen\" blev tilgængelig.

Kategorier som matcher søket ditt