sølvfarget folieballong med tallet 30

30 år | Dekorasjoner til 30-årsdagen

Gjør 30-årsdagen litt mer festlig - kjøp pynt og dekorasjoner til den store dagen hos Festtema. Vi har et stort utvalg av dekorasjoner med tallet "30"; bannere, guirlander, kopper, servietter og ballonger.

I denne kategorien finner du alt vi har av dekorasjoner og pynt som du kan dekorere for å feire 30-årsdagen din. De fleste dekorasjonene er med tallet 30, men du kan enkelt kombinere med bestikk og engangsservise og alle slags andre dekorasjoner i favorittfargene dine.

Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du prøve en av våre andre kategorier med dekorasjoner. Her finner du alle våre festlige dekorasjoner organisert etter type; ballonger, bestikk, blomster, bordkort, kreppbånd, duker, foliegardiner etc.

Hvis du ikke har lyst til å se gjennom +5.000 typer dekorasjoner, kan du også bare bruke vår søkefunksjon øverst på siden.

.

Filter
Flagg Stickers

Flagg Stickers

kr 16,00
Halskjede med 30

Halskjede med 30

kr 46,00
Kakelys 30 År

Kakelys 30 År

kr 29,00

30-årsdag 

30-årsdager er veldig spesielle. Selv om du kanskje har barn og fast jobb, er du ikke nødvendigvis klar for å feire bursdagen din på den tradisjonelle "voksenmåten" med middagsmusikk og dans. 
Måske vil du heller benytte anledningen til å holde en fest med DJ, cocktailbar og klubbstemning. Eller bare besøke favorittrestauranten din med kjæresten din.
 Uansett hvilken type arrangement du planlegger for 30-årsdagen din, har vi alle dekorasjoner og dekorasjoner du kan forestille deg; 
  • Vi har eksklusive dekorasjoner for den intime sammenkomsten 
  • Vi har dempede dekorasjoner for den lille familiemiddagen til 
  • Vi har ekstravagante dekorasjoner til den ville private festen 
  • Klassiske dekorasjoner til den tradisjonelle festen 

Tradisjoner forbundet med 30-årsdagen 

Den kanskje eldste tradisjonen forbundet med å fylle 30 år er risikoen for å bli svennebror (menn) eller peppermø (kvinner)!
Hvis du er ugift og aldri har vært gift før når du fyller 30 år, blir du offisielt stemplet som en svenn eller peppermø. Med den tittelen kommer også risikoen for at du ikke får lov til å bestemme helt over din egen fest, men i stedet opplever at vennene dine velger å feire deg som pepperXX. 
Hvis de gjør det, er temaet for dagen litt gitt på forhånd. Du kan sannsynligvis se frem til at oppkjørselen din blir dekorert med en gigantisk pepperkvern eller noe lignende. Enda verre, hvis temaet fortsetter hele dagen, vil du også få pepper i gave og pepper vil være temaet for alt.  

Morsomme fakta om å fylle 30 

Det er ikke vår jobb å måle suksess, men du kan ta en titt på disse 5 utrolige og irrelevante fakta om å fylle 30 år:  
  1. Den gjennomsnittlige personen har hatt 7,5 jobber 
  2. 1 av 33 menn og 1 av 25 kvinner er fortsatt jomfru ved 30 
  3. Når du fyller 30, er det over 99% sjanse for at du også fyller 40!  
  4. Bill Gates hadde tjent over 1 500 000 000 000 000 kr. (234 millioner dollar) da han fylte 30 
  5. 81 % av 30 år gamle kvinner er eller har vært gift. Det tilsvarende tallet for menn er 71 %.
Kategorier som matcher søket ditt