kobberfarget hjerte med teksten "gratulerer med kobberbryllupet 12 1/2)

Kobberbryllup | Kobberbryllup dekorasjoner og dekorasjoner 

Kobberbryllup er en stor dag og bør feires. Feirer du kobberbryllup eller feirer du noen som har vært gift i 12½ år?

Gratulerer paret med kobberbryllupet og det faktum at de nå har vært gift i 12½ år. Vi har samlet alle dekorasjoner og dekorasjoner for denne spesielle anledningen. Her finner du kranser, flagg, ballonger og bannere med tallet 12½ trykt på og mange andre dekorasjoner til denne runde dagen. 

 Ikke glem æresporten til kobberbryllupet. 

 Vi har alt til æresporten din; kunstige blomster, bånd, ballonger og hjertet til porten. Tilpass hjerteskiltet til porten hos oss, med navn eller initialer og bryllupsdato på hjertet. En æresport hjelper deg med å ønske gjestene velkommen til festen og skape en festlig atmosfære. Det kan være en flott måte å gjøre feiringen ekstra spesiell og minneverdig for alle gjestene som deltar i kobberbryllupet. Sjekk ut vårt store utvalg av kobberbryllup dekorasjoner og dekorasjoner her.

Filter

Kobberbryllup

Gratulerer med 12½ år som ektepar

Et kobberbryllup er tidsbestemt akkurat når paret er halvveis til sølvbryllupsdagen. Det viktigste med et kobberbryllup er at paret er sentrum for oppmerksomheten. Dette betyr at gjestene selv, eller arrangøren, tar med frokost, kaffe, dekorasjoner og æresporten. Fargen på kobberbryllupet er selvfølgelig kobber. Det er en gammel tradisjon som startet helt tilbake i 1930, da folk syntes det var for lenge å feire 25 år som ektepar, så de bestemte seg for å feire halvparten. Et typisk kobberbryllup feires med æresvakt, musikk og grankranser. Gjestene ankommer ofte om morgenen med kaffe og kake for å feire paret.

Kategorier som matcher søket ditt