gullhjerte med teksten "Gratulerer med gullbryllupet 50 år".

Gullbryllup | Pynt & dekorasjon til gullbrylluppet

Gullbryllup er en stor dag og bør feires deretter. Derfor har vi også samlet alt det vi har kunnet finne av pynt og dekorasjoner som passer til denne festligheten.
Her er gull-girlander, flagg og bannere med tallet 50 printet på. Lys, servietter, ballonger, tallerkener, kopper & duker i samme farge. Ballonger med perlemor og masse annen pynt og dekorasjon til den store dagen.

Et gullbryllup er en vakker feiring av kjærlighet og engasjement, som reflekterer over de siste 50 årene av ekteskapet. Derfor har vi samlet alle dekorasjoner og dekorasjoner som passer for denne spesielle anledningen. Det er gullkonfetti, gullduker og servietter, gullballonger og mye mer. Du finner også gullkranser, flagg og bannere med tallet 50 trykt på dem. Ikke glem æresporten til gullbryllupet. Vi har alt til æresporten din; kunstige blomster, bånd, ballonger, hjerter og andre materialer som er designet i gullfarger. Vi kan tilpasse porten med et hjerteformet skilt med navn og bryllupsdato. En æresport hjelper deg med å ønske gjestene velkommen til festen og skape en festlig atmosfære. Det kan være en fin måte å gjøre feiringen ekstra spesiell og minneverdig for alle gjestene som deltar på gullbryllupsdagen.
.
Filter

16 stk. Middagstallerkener gull

Innhold: 16 stk. (kr 4,00 / 1 stk.)

kr 64,00

50års banner

kr 62,00

Ballonger m/Metallisk Gull Konfetti 30 cm, 6 stk.

Innhold: 6 stk. (kr 4,83 / 1 stk.)

kr 29,00

Ballonger med gullkonfetti

Innhold: 6 stk. (kr 8,00 / 1 stk.)

kr 48,00

Bordkort med lite gullhjerte

Innhold: 10 stk. (kr 4,00 / 1 stk.)

kr 40,00

Bordkort med rosagull hjerte

Innhold: 10 stk. (kr 4,00 / 1 stk.)

kr 40,00

Buttet Vinglass Med Gullfot 15Cl, 6 stk.

Innhold: 6 stk. (kr 12,00 / 1 stk.)

kr 72,00

Champagneglass m/Matt gullfot, 10 stk.

Innhold: 10 stk. (kr 7,20 / 1 stk.)

kr 72,00

Creme farget bordkort med ringer

Innhold: 25 stk. (kr 3,84 / 1 stk.)

kr 96,00

Drinks Parasoller Guld, 12 stk.

Innhold: 12 stk. (kr 2,00 / 1 stk.)

kr 24,00

Elegante Bordkort med Gullramme, 10 stk.

Innhold: 10 stk. (kr 3,00 / 1 stk.)

kr 30,00

Flagg Stickers

kr 16,00

Golden Emerald Latex Ballongbukett "50", 12 stk.

Innhold: 12 stk. (kr 6,50 / 1 stk.)

kr 78,00

Golden Wedding Latex Ballonger 30cm, 8 stk.

Innhold: 8 stk. (kr 3,63 / 1 stk.)

kr 29,00

Guld frokosttallerkner

Innhold: 20 stk. (kr 2,80 / 1 stk.)

kr 56,00

Guldbryllup Servietter "Cheers to 50 Years"

Innhold: 16 stk. (kr 2,88 / 1 stk.)

kr 46,00

Guldbryllups Ballonger, "Happy 50th Anniversary!"

Innhold: 4 stk. (kr 15,50 / 1 stk.)

kr 62,00

Gull Bordkort, 10stk

Innhold: 10 stk. (kr 3,20 / 1 stk.)

kr 32,00

Pynt til gullbryllup

Et gullbryllup er en stor begivenhet - ikke bare for gullbrudeparet, men for hele familien og de nærmeste vennene som er invitert til å feire den store dagen. Gullbryllup er en stor dag, og et bevis på ekte kjærlighet og samhold i tykt og tynt.  

Gullbryllup feires nemlig etter hele 50 års ekteskap, og mange ektepar har innen den tid nådd en alder hvor det kan være vanskelig å ta på seg oppgaven med å arrangere en så stor fest selv. Derfor planlegges gullbryllup typisk av familien, som sørger for at dagen blir helt uforglemmelig.

Hos Festtema.no har vi et stort utvalg av elegant og festlig pynt til gullbryllup. Her på siden finner du gullduker, gullservietter, bordkort med gulldekorasjoner og mange andre festlige dekorasjoner. Alt kommer selvfølgelig i de klassiske gullbryllupsfargene – nemlig gull og hvitt.

Bordpynt og dekorasjon i gull

Når det er gullbryllup i familien og det skal holdes fest, er det veldig mange ting som skal overveies og besluttes. Vi hjelper deg gjerne med å finne den helt rette bordpynten og festdekorasjonene til gullbryllupet. Dette vil bidra til en romantisk stemning, som vil imponere alle gjestene.

Da gullbryllupsgjestene uunngåelig vil skulle sitte ved festbordet i flere timer, er bordpynten til bryllupet noe av det viktigste å ha styr på. Her på siden finner du bordpynt i de klassiske gullbryllupsfargene som gjør seg godt til den tradisjonelle gullbryllupsfesten - nemlig hvit og gull. Vi tilbyr alt fra gullkonfetti med 50-tall, som du kan spre ut over festbordet, i vinduskarmer og på gavebordet, til gullservietter, gulltallerkner, gullbestikk og mye mer.

For å skape en gjennomført stemning, må du heller ikke glemme å pynte festlokalet med bryllupsdekorasjoner. Ønsker du å holde fargetemaet til gull og hvitt, kan du her på siden velge blant festlige foliegardiner i gull, gullballonger med 50 år, flaggirlandere i gull og gullbryllupsbannere.

Ønsker du i stedet å dekorere med et annet fargetema som kanskje har en helt særlig betydning for gullbryllupsparet, så har vi et hav av forskjellige fargetemaer, hvor du kan finne alt fra bordløpere, fine servietter og utallige bordkort til enhver smak og stil.

Et gullbryllup er en veldig stor milepel i ekteskapet, og skal feires deretter. Hos Festtema.no tar vi imot alle forespørsler. Dersom du har spørsmål om våre festartikler innenfor gullbryllup, eller hvis det er noe du mangler som du ikke kan finne på siden, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Gullbryllup 

Et gullbryllup er en feiring av et pars 50-årsjubileum for bryllupsdagen. Feiringen kan ta mange former, avhengig av parets ønsker og kultur. Noen par kan velge å fornye løftene sine i en seremoni, mens andre kan velge å organisere en stor fest med familie og venner. Gullbryllupet er en anledning for venner og familie til å feire parets kjærlighet og forpliktelse til hverandre. Tradisjonelt er fargen gull symbolet på et gullbryllup. Dette kan omfatte gullfargede dekorasjoner, ballonger, bordkort og servietter, eller kanskje en gullfarget bryllupskake. Den viktigste delen er forberedelsene, som gjestene må planlegge. Paret blir vanligvis vekket om morgenen mellom 8:00 og 9:00 med sang og musikk. Deretter fyller du skoene deres med blomster for å holde freden. Det er en morsom, gammel tradisjon. På en gullbryllupsdag er paret sentrum for oppmerksomheten, og det er derfor gjestene som må organisere gullbryllupsfesten. Dette betyr at det også er gjestene som tar med æresport, frokost, kaffe og mye mer.

Kategorier som matcher søket ditt