spørsmålstegn-pinata med skinnende konfettikant, i tillegg til dette er det lyseblå og rosa konfettibiter

Gender reveal | stort utvalg av dekorasjoner til den store avsløringsfesten

.
Gender Reveal er en fest der kjønnet til det ufødte barnet blir avslørt for familie og venner eller til og med foreldrene selv. For denne spesielle begivenheten har vi alle Gender Reveal dekorasjoner og dekorasjoner du trenger. Ofte vil avsløringen gjøres på en kreativ måte, som kan involvere ballonger med farget konfetti eller fargepulver, konfetti i enten lyseblå eller rosa, kranser og mange andre dekorasjoner i både (såkalte) gutte- eller jentefarger. 
Hva blir det? Dette er gjerne et spørsmål som de fleste vordende foreldre har fått utallige ganger. Ikke minst fra besteforeldre og eldre søsken.
Det er forståelig, for det er stort enten du venter en gutt eller en jente. Noen foreldre velger å fortelle det når de blir spurt, mens andre foretrekker å holde det hemmelig og avsløre den store nyheten på en gender reveal.
Hvis du skal avsløre kjønnet på barnet på en kjønnsavsløringsfest, med temaet "Gender reveal" - da har du kommet til rett sted. I denne kategorien har vi samlet alle dekorasjoner og pynt som trengs for å skape en fantastisk ramme for avsløringen.
.
Filter

Pynt til Gender reveal

Det finnes mye pynt med gender reveal tema, men mange velger også å bruke mer tradisjonell og ensfarget pynt som kreppbånd, vimpelgirlander, konfetti og lignende.  
Hvis du vurderer å avsløre barnets kjønn med en kjønnsavsløringsfest, her er litt bakgrunnsinformasjon om konseptet. 

Hvor kommer Gender reveal fra? 

Gender reveal stammer fra USA og begynte å bli populære på midten av 2010-tallet. De tidligste kjente kjønnsavsløringsfestene ble organisert av kjendiser, og deretter spredte trenden seg raskt til befolkningen generelt. Det antas at trenden med kjønnsavsløringsfester dukket opp som en måte å gjøre avsløringen av barnets kjønn mer spennende og minneverdig på. 
Tradisjonelt var kjønnsavsløringen bare kjent for foreldrene, men gender reveal party gir en mulighet til å dele avsløringen med venner og familie og bidra til å dramatisere gleden ved å skape en familie.  

Hva er en Gender reveal? 

Gender reveal er en begivenhet der foreldrene avslører kjønnet på babyen sin for familie og venner. Noen ganger velger foreldrene selv å forbli uvitende om babyens kjønn og får en tredje person til å avsløre kjønnet på festen.
Tidligere var kjønnet til den kommende babyen noe foreldrene visste, men ikke delte med andre før babyen ble født. Men med kjønnsavsløringsfesten kan foreldrene dele avsløringen med sine nærmeste, som familiemedlemmer og venner.
Kjønnsavsløringen kan ta forskjellige former, men involverer ofte farger. Foreldrene kan for eksempel skjære opp en kake der fargen på fyllet avslører barnets kjønn, eller de kan slippe opp en ballong med farget konfetti inni.

Når har du en Gender reveal?

Typisk holdes en gender reveal i andre trimester av svangerskapet, vanligvis rundt uke 20. Dette er når legene har bestemt kjønnet på babyen ved hjelp av ultralyd.

Hvem holder Gender reveal?

Det er vanligvis foreldrene selv som organiserer gender reveal. Vi vet at det er enda en oppgave på toppen av alt annet som følger med å bli foreldre. Men den gode nyheten er at en kjønnsavsløringsfest er mindre formell og krevende enn en babyshower.

Hvor kan jeg kjøpe dekorasjoner til en gender reveal?

Du kjøper hovedsakelig kjønnsavsløringsdekorasjoner i spesialforretninger, og vi anbefaler selvfølgelig Festtema, som har et stort utvalg av søte og billige gender reveal dekorasjoner.  

Ideer til gender reveal

Hvis du trenger ideer til hvordan du kan avsløre barnets kjønn på en morsom måte, er her noen forslag til selve avsløringen: 

Gender reveal ballonger med konfetti

Slipp opp en ballong fylt med konfetti eller fargepulver og la fargen på konfettien avsløre om det er en gutt eller jente. Ballongen trenger ikke å være fylt med helium for at dette skal fungere, men hvis du bruker en heliumfylt ballong, kan ballongen fungere som dekorasjon frem til selve avsløringen.

Gender reveal konfettikanon

Gender reveal konfettikanoner er en annen morsom måte å avsløre barnets kjønn på. Igjen kan konfettikanonen fylles med enten rosa eller lyseblå konfetti, og fargen gjenspeiler barnets kjønn. Det finnes konfettikanoner som er laget for dette formålet, så det er ikke umiddelbart synlig hvilken farge konfetti det er i kanonen.

Gender reveal  pinata

Pinataer kommer i mange forskjellige former og design. For kjønnsavsløring er det opplagt å velge en "Nanny Pinata", en "Smokk Pinata" eller en "Baby Pinata". 
En Pinata fylt med konfetti eller godteri kan enkelt brukes til å avsløre barnets kjønn, og vil fungere som både dekorasjon og aktivitet på kjønnsavsløringsfesten.  
Å bruke en Pinata er spesielt populært når barnefamilien skal avsløre kjønnet til den kommende broren eller søsteren.  

Gender reveal kake

Hvis du har tid, kan du også bake en kake og bruke farget innhold for å formidle det glade budskapet. Sandkaker, muffins og andre tørre kaker er spesielt gode til dette formålet. Hvis du lager cupcakes, kan du øke spenningen ved å la en av mange cupcakes være cupcaken som avslører kjønnet til den kommende babyen. Den samme "modellen" kan også brukes med andre typer spiselige godbiter; iskrem, sjokolade, egg osv.
.
Kategorier som matcher søket ditt