jente i gullskjørt, enhjørningsgenser og enhjørningspannebånd. gutt med gule solbriller, gullkjede med dollartegn og sporty, fargerik treningsdress i retrostil.

Barnekostymer | Kostymer til barn

Her i kategorien for barnekostymer har vi samlet alle barnekostymene på tvers av alder, kjønn og størrelse. For å gjøre det lettere for deg som forbruker har vi så under-inndelt kategorien i Gutte-kostymer, Jente-kostymer og Baby/Toddler kostymer (Baby/ Toddler dekker alderen fra 3 mnd. til 24 mnd.) Skal du bruke et barnekostyme i et bestemt tema kan du også velge å ta utgangspunkt i det konkrete tema-menypunktet.

Tilgængelige kategorier

Filter

Flaggermus-sett

kr 200,00

Munke kostyme

kr 254,00

Kleopatra

kr 510,00

Galler

kr 310,00

Nissejente barn

kr 206,00

Drage Ninja

kr 350,00

Geisha - barn

kr 286,00

Barnekostymer til karneval, halloween og jul

Alle barn elsker å kle seg ut! Enten kostymet er til lek, fastelavn, Halloween eller karneval, gir utkledninger barn i alle aldre muligheten for å leke en bestemt rolle hvor fantasien blir stimulert og tillater at barna kan utforske seg selv og oppføre seg tullete. Derfor er alltid barnekostymer populære til både store og små barn.

Hos Festtema.no har vi samlet et bredt utvalg av de beste og aller mest populære kostymer til barn i alle aldre og størrelser. Vi tilbyr blant annet morsomme karnevalskostymer, søte barnekostymer, smart fastelavnstøy og fryktinngytende Halloweenkostymer til både gutter, jenter og babyer. Uansett om du leter etter et fantasifullt barnekostyme til lek, fastelavn eller andre anledninger, kan du garantert finne den riktige utkledningen til barn her på siden.

Stort utvalg av kostymer til gutter

I vårt utvalg av kule og morsomme barnekostymer til gutter kan du velge mellom 200 forskjellige kostymer, så du kan være helt sikker på finne en utkledning som passer deg. Blant annet har vi flotte Supermannkostymer, kule piratkostymer og morsomme eselkostymer til lave priser i vårt sortiment.

Spesielt til tenåringer har vi smart tøy til fastelavn som for eksempel et originalt Arrow-kostyme fra USA. Dette kostymet består av den velkjente grønne hettegenseren og tilhørende hansker. På Halloweenfest er et blodig hockeyspillerkostyme i høy kvalitet også helt perfekt til tenåringer. Kostymet består av maske, trøye og hockeystav som fører tankene over på massemorderen Jason fra franchisen Friday the 13th.

Hvis du gjerne vil vekke oppsikt på fastelavnsfest med underholdende dyrekostymer, er våre heldrakter i plysj stoff et opplagt valg. Her finner du alt fra tigerkostymer og ku-utkledninger til pingvinkostymer og papegøyeutkledninger – alt sammen til fornuftige priser.

Jentekostymer og fastelavnstøy

Blant våre mange forskjellige barnekostymer til jenter kan du finne flotte havfrueutkledninger, smarte utkledninger som indianerjente og uhyggelige vampyrkostymer. Vi har et spesielt bredt utvalg av skjønne prinsessekjoler. Om det er barnekostymer til utkledningskassen, fastelavn i barnehagen eller skolens Halloweenfest, kan du finne massevis av prisvennlige barnekostymer til enhver smak og behag hos Festtema.no.

Vi har også et bredt utvalg av utkledningsparykker til barn. Vi har spesielt et godt utvalg av flere vakre prinsesseparykker, hvor du kan finne vakre parykker fra Disneys mest populære prinsesser som Askepott og Tornerose. Hvis du heller ønsker å være kledd ut som verdens sterkeste jente, Pippi Langstrømpe, har vi også både Pippi kostymer og den matchende, men uunnværlige parykken i oransje med de lange flettene. Vennligst bemerk at brutt emballasje eller barneparykker som har vært i bruk IKKE tas i retur av hygienemessige årsaker.

Til tenåringsjenter har vi vakre og elegante charlestonkjoler til lave priser. For et fullført kostyme kan du kombinere kjolen med en skjønn fjærboa og en flott rød leppestift. Hvis kostymet til tenåringen skal brukes til en uhyggelig Halloweenfest sammen med skolevenninnene, har vi flere blodige Zombiekostymer i moderne og gjenkjennelige varianter som Disneys Snøhvit samt amerikanske Prom Queens og Cheerleaders. Ønskes det heller hyggelige kostymer, er våre morsomme kostymer med dyretema et godt valg. De fantastiske heldrakter i plysj gir deg nemlig muligheten til å kle deg ut som enten en kanin, gris, kenguru eller sjiraff. Dette vil garantert underholde og skape god stemning.

Skjønne baby- og småbarnskostymer til ethvert tema

Hos Festtema.no har vi samlet utallige morsomme, kule og søte kostymer til de aller minste. I vårt prisvennlige sortiment av skjønne baby- og småbarnskostymer finner du fra str. 86 (3 mdr.) og opp til 2 år som du kan bruke hele året rundt, uansett om det er til fastelavn, Halloween, eller jul.

I vårt sortiment av billige kostymer til babyer og småbarn finner du blant annet tradisjonelle juledrakter, uhyggelige djevelkostymer og flere av de kjente og populære karakterer som Ole Brumm, Pippi Langstrømpe, Spider-Man og Minni Mus. Utover dette har vi utallige dyrekostymer til de minste i heldrakter av plysj stoff, som blant annet skal forestille katter, hundevalper, kaniner og pandaer. Når de minste blir kledd ut i disse blir de uimotståelig søte.

Kategorier som matcher søket ditt